Djeco Комплект за оцветяване с пастели приятели

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09861

Цена: 22.00лв.
Количество:

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Детски комплект за творчески занимания с пастели за деца на възраст от 3 до 6г. Включва предварително перфорирани картини с различни елементи за сглобяване на забавни животни. Оцветете животните с пастели след това сглобете отделните елементи, създавайки забавни картонени фигури и разкажете интересна история.

Възраст:3-6 години

Съдържание: 6 картини, 6 цветни пастели и книжка стъпка по стъпка.

Размер на опаковката: 16.5х23х4 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също