Djeco Комплект за оцветяване с брокат и цветен пясък Dazzling birds

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08663

Цена: 27.00лв.
Количество:

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Комплектите за оцветяване на DJECO помагат на децата да направят своите първи стъпки в изкуството. Те ги запознават с различните техники на рисуване с флумастри, акварелни моливи или бои, апликациите или работата с цветен пясък и брокат.

Представяме на Вашето внимание новото попълнение в колекцията ни продукти рисуване за пясък и брокат. Блестящи цветове, красиви райски птици, които Вашето дете ще създаде с лекота. От Вас се иска само подходяща рамка и да закачите този шедьовър на стената.

Комплектът вклюва 9 бурканчета с цветен пясък, 2 тубички с брокат, 4 листа - шаблони и книга с инструкции стъпка по стъпка.

за деца над 6 години

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също