Djeco кафе машина

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ06634

Цена: 47.00лв.
Количество:
Тагове: DJECO, кафе, машина

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Дървена, цветна кафе машина, с която Вашето дете ще може да приготви много ароматно кафе за всички кукли и играчки вкъщи. Отгоре, върху кафе машината има разноцветни капсули, които може да поставите в цедката и да направите фантастични напитки. В комплект с кафе машината вървят и чашка и лъжичка за кафе.
Играчката е боядисана в ярки цветове с безопасни бои на водна основа.

Размер на играчката: 10 x 15 x 11.5 см.

Размер на опаковката: 16х11х12 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също