Djeco Картини за бродиране карнавал

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08669

Цена: 29.00лв.
Количество:

Научете децата си да бродират с оригиналните комплекти на френската фирма Djeco. В комплекта е включено всичко необходимо за създаването на три картини. Предварително перфорирани картонени основи, конци, игла с тъп връх, приспособления за вдяване на конец и пайети за декорация. 

Възраст: 7-13 години

Съдържа: 3 картини формат 150 х 210 мм, игла, 2бр. ухо за вдяване на конец, конец 5 бр. книжка упътване "стъпка по стъпка"

Размер на опаковката: 16 x 23 x 4 см.

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.
 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също