DJECO Игра Solitaire

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ05213

Цена: 27.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Класическата игра Solitaire във вариант на Djeco.

Поставете всички топчета върху игралното поле като оставите неговия център свободен. С всеки ход отстранявайте по едно топче от полето като го прескочите с друго топче, вертикално или хоризонтално. След това поставете топчето, с което сте прескачали на съседното празно поле до прескоченото топче и махнете от полето прескоченото топче. В началото на играта можете да прескочите само едно топче, към което и да е свободно поле към центъра на таблото.
Играта съдържа 1 табло и 32 топчета.

Логическа игра за един играч над 6 год.

Цел на играта: Да остане само едно топче на дъската.

Размери на кутията: 21.5 х 21.5 х 30 cm

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също