Djeco детска арт игра Hurluberlus

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08468

Цена: 23.00лв.
Количество:
Тагове: DJECO, рисуване, игра

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Нека започнем играта с един шаблон за нашия герой и после да хвърлим зара за да видим колко крака, ръце и очи да нарисуваме за стане един откачен  персонаж! С тази креативна игра имате възможност да развихрите фантазията на Вашето дете!

Съвместна разработка на Djeco и френския илюстратор Ерве Тюле/Herve Tullet /

за деца от 4 - 10 години

брой играчи: 1-6

продължителност: 10 мин.

Пълни инструкции за играта може да изтеглите тук

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.