Bigjigs островът на динозаврите

Марка:Bigjigs

Код на продукт:JT110

Цена: 130.00лв.
Количество:

Основана през 1985 г., Bigjigs е семейна компания, чиято мисия е да предлага качествени, безопасни и достъпни продукти, които допълват играта чрез забавление, изследване и обучение. Семейството са бивши учители, решили да развиват компания, която да направи ученето забавно чрез използването на традиционни дървени играчки.

Направете стъпка назад във времето, когато супер големи същества управлявали света. Завладяваща, образователна игра, в която разнообразни динозаври бродят из огромния дървен остров в търсене на храна, или готови да се нахвърлят на плячката си, дебнейки от някоя пещера. Децата ще могат да разгриват различен сценарий всеки ден.

Комплектът е лесен за сглобяване, изработен от дърво и включва 6 динозавъра.

Подходящо за деца над 3 год.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също