ARS UNA Real Madrid ученическа раница

Марка:ARS UNA STUDIO

Код на продукт:92988026

Цена: 104.80лв.
Количество:
Тагове: ARS UNA, Real Madrid, раница

Ars Una Studio Ltd. - Унгария започва дейност от 1990 г. Компанията произвежда пълна гама продукти за ученика по линцензи на Disney, Warner Bross, Cartoon Network, Nickelodeon, DreamWorks, Hello Kitty, Barbie, Spider Man, Star Wars, Аватар и др.

Ученическа раница на Real Madrid със силно подплатен, твърд гръб, изработен от дишаща материя. Презрамките са широки и удобни. Раницата има две големи отделения (едното подходящо за лаптоп), голям преден джоб и два странични. Широка дръжка за носене в ръка. Декоративни накрайници на циповете.
 
Размери на раницата 35 х 47 х 25 см

Тегло: 1 кг.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също