ARS UNA ученическа раница autonomy Dotted

Марка:ARS UNA STUDIO

Код на продукт:94587111

Цена: 84.80лв.
Количество:

Ars Una Studio Ltd. - Унгария започва дейност от 1990 г. Компанията произвежда пълна гама продукти за ученика по линцензи на Disney, Warner Bross, Cartoon Network, Nickelodeon, DreamWorks, Hello Kitty, Barbie, Spider Man, Star Wars, Аватар и др.

Ученическа раница с две основни отделения, едното подсилено за лаптоп. Раницата има и два предни и два странични джоба. Подсилен гръб, изработен от дишаща материя. Регулируеми, удобни презрамки и дръжка за носене в ръка. Циповете са двойни с големи накрайници.

Изработена от висококачествени материали.

Размери : 50 х 34 х 22 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също