Andreu toys Низанка триъгълник със зъбни колела

Марка:Andreu Toys

Код на продукт:16346

Цена: 29.00лв.
Количество:

ANDREU Toys (Испания) имат строги изисквания по отношение високото качество на целия творчески процес при създаването на техните играчки и игри. Заедно с екип педагози, компанията има за цел да разработва образователни и безопасни играчки, които насърчават възможността децата да учат чрез игра и да споделят социални и емоционални умения.Основна цел на ANDREU Toys е да помогне на децата да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. В световен мащаб, стандартите за безопасност на детските играчки се променят и нарастват непрекъснато и именно покриването на тези стандарти е най-силният аргумент за продажбите на компанията.

Играчката е направена като низанка, за да може детето да се запознае с различните геометрични форми и цветове, да развива фината моторика, както и координацията око - ръка.

Когато наниже всички зъбни колела правилно, при завъртане на едно от тях ще започнат да се въртят останалите четири.

Комплектът съдържа 14 елемента.

Размерът на играчката е 15,5 х 14,5 х 5,5 см

Размерът на кутията е 20 х 20 х 6 см.

Играчката е иработена от масивна дървесина - Eco toy

Играчката е предназначена за деца над 1 годинка.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също