Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!

Стилна чанта за ежедневна употреба с патентован силиконов панел с размери 19x пиксел точки. Това означава, че имате 209 позиции пространство за вашите идеи. Чантата е изработена от висококачествена, водоустойчива, найлонова материя. За удобство при използване има широка, регулируема презрамка. Вътрешният джоб е разделен на две отделения с подплатена преграда, за да се гарантира безопасността на вашия таблет. Има достатъчно място за всякакви други вещи. На гърба има скрит джоб за документи, пари или мобилен телефон. Заедно с всяка чанта получавате набор от прибл. 160 пиксела и четири снимки с идейни вдъхновения за бъдещи проекти. За по-напреднали в проектирането можете закупите допълнителни комплекти пиксели в 24 цвята.

Размери: 32 х 22 х 9 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също