Upixelbags Раница Upixel 13

Марка:Upixelbags

Код на продукт:WY-A013-WU

Цена: 89.00лв.
Количество:

Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!

Практична раница за ежедневна употреба с патентован силиконов панел с размери 30x43 пиксел точки, което означава, че имате 1182 позиции за изразяване на идеите си. Раницата е изработена от полиестер. Благодарение на тази комбинация от материали раницата е лесна за почистване - просто забърсвате с мокра кърпа или гъба. За удобство при използване раницата има регулируеми презрамки и дръжка. Вътре ще откриете отделение за вашия преносим компютър с размер 15 '' (идеален за MacBook Pro 15 ''). Раницата има достатъчно място за всякакви А4 документи, както и за други вещи за ежедневна употреба. Има джоб отпред за малки предмети. Заедно с всяка раница ще получите набор от приблизително 240 малки пиксели за свободни импровизации плюс снимки с идейни проекти за вдъхновение. Ако имате нужда от повече цветове, можете да закупите допълнително в още 24 разцветки.

Размери: 32 х 42.5 х 14

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също