Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!

Стилна раница за ежедневна употреба с патентован силиконов панел с размери 17х17 пиксел точки, която ви дава 289 позиции за претворяване на всякакви идеи. Раницата е изработена от висококачествена найлонова материя. Раницата има ергономично оформен гръб. Презрамките са подплатени и регулируеми, дръжката е също подплатена. Вътре има подплатено отделение за 15 '' ноутбук (идеален за MacBook Pro 15 ''), достатъчно място за документи А4 и вещи за ежедневна употреба. В предната част в ляво ще намерите скрит джоб за мобилен телефон, Ipod, ключове или портфейл. И двата джоба са с велкро затваряне за максимална безопасност и съхранение. Заедно с чантата ще получите набор от приблизително 240 пиксела и четири снимки с примерни дизайни. Можете да закупите и допълнителни комплекти от по 24 пиксела в няколко цвята.

Размери: 30 х 37 х 18 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също