Голяма раница с две отделения от колекцията Street Hit на Topgal, подходяща за големите ученици и студенти. Раницата е с твърд, анатомичен гръб и вградена алуминиева рамка за допълнителна стабилност и усилване на конструкцията, както и каишка за пристягане на гърдите, за допълнителна фиксация. По-тясното задно отделение е подходящо за най-големите помагала и учебници. То е допълнително подплатено и пригодено за носене на лаптоп или таблет. В предната камера, която е с по-голям обем може да се съхранява всичко останало. Мобилен телефон, портфейл и други важни малки неща ще намерят своето място в специален, мрежест джоб с цип. Двата по-малки предни джоба могат да послужат за неща като лека закуска или несесер. Чантата има два странични, мрежести джоба за вода и светлоотразителни елементи отпред и на презрамките.

Дъното на чантата е изработена от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ).

  •  Анатомично оформен гръб
  •  Подвижна алуминиева рамка в задната част за по-голяма стабилност на конструкцията
  •  Подплатени и регулируеми презрамки
  •  Допълнително закопчаване на гърдите
  •  Материал: 100% полиестер
  •  Капацитет 9 кг.

Размери: 45 x 23 x 32 cm

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, ергономични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.