Topgal Ортопедична раница flowers

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 868

Цена: 119.90лв.
Количество:

Ортопедична, ученическа раница с три отделения и анатомичен гръб. Раницата разполага с две големи отделения и едно по-малко. Едното отделение е с твърд, текстилен разделител, изработен от дебел, здрав материал. В отделението най-близо до гърба е правилно да се съхраняват най-тежките пособия. В него има и допълнителен джоб с цип за дребни вещи като мобилен телефон и портмоне. Следващото е с допълнителна преграда за оптимално удобство при разпределяне на учебниците в раницата. Предния джоб има ключодържател и е подходящ за съхранение на несесер, кутия за храна и други дребни предмети. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано. Раницата има сваляща се алуминиева шина на гърба за по-голяма стабилност и магнитно прихващане на краищата на презрамките.

 •         ергономична форма
 •         Анатомичен гръб
 •         регулируема каишка за гърдите за допълнителна фиксация
 •         подвижна алуминиева рамка
 •         регулируеми презрамки и в двата края за оптимален комфорт
 •         магнитно захващане на краищата на презрамките

От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка, а от другата специални ремъци за закачване на торбичката за екипа по физкултура. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване. Дъното на чантата е изработено от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

 • Размери на раницата:    41 x 23 x 30 cm
 • Материал: 100% полиестер
 • Тегло: 1.100 кг. (без аксесоари)
 • Капацитет: 7.00кг
 • Подходяща за деца от 2 до 5 клас

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.