Topgal Ортопедична раница с три отделения athletic

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 878

Цена: 119.90лв.
Количество:

Ортопедична ученическа раница с три отделения и допълнителен преден джоб. Раницата е с антаомично оформен гръб, изработен от висококачествена, дишаща материя с  вградена алуминиева шина за допълнителна стабилност. Шината се вади по желание. Вътрешните прегради са изработени от здрав материал. Средното отделение е с най-голям обем и побира лесно обемисти учебни пособия. То разполага и с допълнителен джоб с цип за мобилен телефон или портфейл. Задното отделение осигурява достатъчно пространство за учебници. Чантата разполага и с допълнителен джоб, подходящ за съхранение на несесера, кутията за храна и дребни предмети като има и карабинер за закачване на ключове. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано. Раницата има скрит страничен джоб за вода и ремъци за закачване на спортна торбичка. Обемът на чантата е достатъчно голям, за да може да се ползва до 7 клас, но размерите предполагат по-едри деца или от 2-ри клас на горе.

  •         ергономична форма
  •         регулируема каишка за гърдите
  •         анатомичен гръб
  •         подвижна алуминиева рамка за по-голяма стабилност
  •         двустранно регулиране на презрамките - отгоре и отдолу
  •         специално магнитно прихващане на краищата на презрамките
  •         комфорт и безопасност
  •         Препоръчва се за деца от 2 до 5 клас

Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна малка дръжка за закачване. Дъното на чантата е изработено от специален материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвано е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.
Размери на раницата:    41 x 23 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло: 1.00 гр (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите. Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също