Topgal Анатомична раница magic tree

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 750

Цена: 109.90лв.
Количество:

Анатомична ученическа раница с три отделения. Вътрешните прегради са изработени от здрав материал. Предното отделение е най-голямо и побира лесно обемисти ученичски пособия и кутия за храна. То разполага и с допълнителен джоб с цип за дребни предмети. Другите две отделения осигуряват достатъчно пространство за учебници и други помагала. Чантата разполага и с допълнителен преден джоб с цип, подходящ за съхранение на дребни вещи, портмоне, телефон и др. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано.

  •         ергономична форма
  •         регулируема каишка за гърдите
  •         подвижна алуминиева рамка
  •         регулируеми презрамки
  •         комфорт и безопасност

От едната страна на раницата има джоб за бутилка. Освен това има и ремъци за регулиране на обема, които позволяват сиване на обема на раницата, когато не е пълна. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия и пластмасова дръжка за носене в ръка. Дъното на чантата е изработена от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.
Размери на раницата:    41 x 20 x 27 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло: 1.00 гр (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници
с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар.
Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.