SmartGames логическа игра IQ puzzler

Марка:SmartGames

Код на продукт:SGLP101

Цена: 18.00лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

IQ-Puzzler е логическа главоблъсканица за млади и стари. Това е забавен начин да тествате пространственото си възприятие. Предлага се с 2 вида предизвикателства: запълване на мрежата (2D) или да направите пирамида (3D). Книжката не включва решения като всички други интелигентни игри, но можете да ги изтеглите тук
101 предизвикателства за възраст от  6 до 99 год.

Логически 2D и 3D пъзел! Подредете цветните елементи, както е показано и запълнете пъзела с оставените елементи.

Съдържание: игра в джобен формат, 12 разноцветни части и книжка със 72 предизвикателства 2D и 29 предизвикателства 3D.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също