SmartGames логическа игра bunny boo

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG037

Цена: 48.90лв.
Количество:

Извадете зайчето от кутията - забавна логическа игра за най-малките от белгийската фирма SmartGames. Bunny Boo  е 3D пъзел с 4  големи дървени кубчета. През каква форма наднича зайчето, дали от кръгло прозорче или от прозорче във формата на звезда? Дали стои върху червено, жълто или синьо, дървено кубче? Кубчетата могат да се комбинират в много варианти. С играта Bunny Boo  децата ще открият света на 3D перспективата, едно много важно умение в бъдещето. Децата ще могат да решат 60 предизвикателства  или просто да си играят с цветните дървени кубчета.

Начин на игра: Изберете карта с предизвикателство. Опитайте се да подредите кубчетата така както е показано на картата предизивикателство.  Намерили сте решението когато сте подредили кубчетата така както е показано на картата.

Играта съдържа: червено, синьо и жълто кубче, 60 карти с предизвикателства и книжка с  решения.

Възраст : 2-5 години

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също