SmartGames логическа игра джурасик парк

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG282

Цена: 39.90лв.
Количество:


Използвайте ума си, за да изградите Джурасик парк с играта на белгийската фирма SmartGames! Играта Динозаври – мистичният остров, ще предизвика играчите да разделят растителноядните динозаври от месоядните. Довършете всяко едно от 60-те предизвикателства, поставяйки острова, както е показано…, но внимавайте, трите растителноядни динозаври трябва да са разделени от месоядните.

Начин на игра: изберете предизвикателство, наредете парчетата пъзел така, че както е показано в предизвикателството. Месоядните динозаври не могат да бъдат поставени на един и същи остров с растително ядните. Има само едно вярно решение на всяко предизвикателство.

Играта съдържа: цветно игрално поле от висококачествена пластмаса, 6 парчета пъзел с червени и зелени 3D динозаври и книжка с 60 предизвикателства.

Възраст : 6 до 99

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също