SmartGames логическа игра джобен формат IQ link

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG477

Цена: 18.00лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

 IQ link е логическа игра със 120 предизвикателства в 5 различни нива за млади и стари, на възраст от 8 до 99 години.

Можете ли да откриете липсващите връзки? Поставете всички елементи на пъзела на игралната дъска. Но внимавайте! Разполагате с 36 разноцветни части и само 24 места на игралното поле. Отворените кръгове или топчета могат да бъдат поставени на едно и също място, ако са подредени внимателно. Вижте упътването тук.

Съдържание: игра в джобен формат, 12 разноцветни части пъзел и книжка със 120 предизвикателства и техните решения.
 
Възръст: +6

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също