SmartGames игра smart car 5x5

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG018

Цена: 48.90лв.
Количество:
Тагове: SmartGames, игра, smart car, 5x5

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Безброй предизвикателства и решения ... но ще можете ли  да се справите?

Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

Можете ли да построите кола, използвайки 5 различни кубчета в тази уникална логическа игра?

Умна кола 5х5 е първата по рода си в света! Не, не е кола с 5 колела, а с 5 различни кубчета в пет различни цвята. Децата трябва да се преборят с решаването на 96 предизвикателства като поставят 5-те различни кубчета правилно, съобразявайки се с предизвикателството. Умна кола 5х5 е едновременно пъзел и играчка.

Решете предизвикателството и вземете колата за test drive!

Възраст:4-9

Изтеглете пълно упътване на играта тук.

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също