SmartGames игра IQ-xoxo

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG444

Цена: 19.00лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Най-добре продаваната IQ игра! Играчите са предизвикани да подредят 10-те двулицеви цветни елемента, подреждайки X и O последователно. 120 предизвикателства очакват да бъдат решени!

Съдържание: игра в джобен формат с прозрачен капак, четири бели "стени", 10 двулицеви разноцветни парчета - пъзел и книжка със 120 предизвикателства и решения.

Възраст:6 - 99

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също