SmartGames игра IQ-candy

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG438

Цена: 27.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето. Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

Играта IQ Candy – магазин за лакомства за вашият ум! Можеш ли да наместиш всички цветни парчета на игралната дъска? Почерпете ума си с тази забавна игра в бонбонени цветове. 60 предизвикателства, които ще ви отдалечат от бонбоните поне за час.

Изберете предизвикателство, поставете парчетата пъзел, както е показано. Трябва да поставите всички останали елементи върху игралното поле. Парчетата пъзел може да бъдат поставени от всяка страна, стига да успеете. Има само едно решение за всяко предизвикателство.  

Съдържание: компактна игра с прозрачен капак, 7 цветни пъзел парчета, книжка с 60 предизвикателства и решения

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също