SmartGames игра анти-вирус мутация

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG435

Цена: 27.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето. Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

Вдъхновени от Best Seller играта Anti-Virus, белгийската фирма SmartGames отправят ново предизвикателство към всички нейни почитатели. Можете ли да се отървете от червения вирус? Правилата са като на класическата игра, но игралното поле е по-различно. Цветните елементи могат да се движат хоризонтално или вертикално вместо диагонално. В резултат на това ще откриеш една съвсем нова игра и ще придобиеш различни умения.

Избери предизвикателство и нареди елементите, както е показано. Плъзни елементите, така че да извадиш червения вирус извън игралното поле. Елементите могат да се движат само хоризонтално или вертикално. Има само едно решение.

Съдържание: игрално поле с място за съхранение и прозрачен капак, 6 цветни пъзела, 3 бели кръгли части и книжка с 60 предизвикателства и решения.

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също