Siku комбайн John Deere 1470E

Марка:Siku

Код на продукт:4059

Цена: 145.50лв.
Количество:

Немската фирма Siku е лидер в производството на умалени модели на едни от най-популярните строителни и селскостопански машини.  Всички модели в мащаб 1:87; 1:50 и 1:32 са подходящи за колекционери.
Основана през 1921 г. като малка леярна в Lüdenscheid днес четвърто поколение управлява компанията, която има над 700 служители на различни места по света. Sieper GmbH произвежда умалени модели в различни мащаби с марката Siku. Моделите разполагат с автентични детайли, те са здрави и имат множество различни функции за игра.

Нарастващото значение на дървения материал вдъхнови Siku да направи реплика на една чудовищна машина - John Deere 1470E в мащаб 1:32. Машината е на шест колела с висока проходимост, които осигуряват безпроблемно предвижване във всяка гора. Кран със сгъваема ос с много функционален хващач, тази машина наистина ще Ви зашемети. Изработена от лят алуминий и пластмаса гарантира здравина независимо от тежките условия на труд(игри).

Размер на опаковката: 11.5 x 38 x 21 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също