Sentosphère Ателие за маникюр

Марка:SentoSphere

Код на продукт:140

Цена: 44.50лв.
Количество:

Маникюр, почти като истински, направен за деца. Лаковете са безопасни за употреба и  са на водна основа, така че ще се измият при миенето на ръцете. Ако все пак обаче Мама разреши да остане малко по-дълго, може да се лакират с безцветния лак за нокти.

Комплекта разполага с всичко необходимо за красив маникюр: 5 цвята лак на водна основа, 24 мини изкуствени нокътя,  един безцветен лак, туба със златен брокат и др. Пълна информация и упътване изтеглете от тук.

Размер на опаковката:28.5 x 28.5 x 4.5см

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също