Stationery Team Europe e водеща компания в Европа, специализирана в производството на маркови ученически стоки и канцеларски материали, чанти и аксесоари. Компанията се отличава с иновативните си продукти, познаване на младежката култура и силна търговска мрежа в цяла Европа и отвъд океана. Работи с големи брандове като например O'Neill, Paul Frank, Esprit, Vans, Oilily, Accessorize и много други.

  •     Материал : Полиестер 300/600Д
  •     Размери : 44.5х32.5х22.5 см. – 590 гр.
  •     Вместимост: 26л.
  •     Ергономични панели на гърба
  •     Две отделения, преден джоб с цип, усилени и омекотени презрамки
  •     Страничен джоб за бутилка

Paul Frank започва през 1997 г. с няколко приятели и ръчно изработени подаръци в гараж в Южна Калифорния. Над 15 години по-късно  Paul Frank е световно призната марка. Култовата маймуна Julius е знакова за дизайнера. 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също