Mudpuppy пъзел пирати 42 елемента

Марка:Mudpuppy

Код на продукт:9780735328815

Цена: 22.90лв.
Количество:
Тагове: Mudpuppy, пъзел, пирати

Кристиян Турдера е илюстрирал този пъстър пиратски галеон с много черепи и кости. Изоставен корабокрушенец на пустинен остров с чайки, риби...и подреждане на този пъзел от 42 елемента в удобна кутия с дръжка.
Изработен от 90% рециклиран картон. Опаковката съдържа 70% рециклирана хартия. Отпечатан с нетоксични, соеви мастила.
Размери: 13 см х 13 см
Завършеният пъзел е с размери: 41 см х 41 см
Подходящо за 3+ год.

Продуктите Mudpuppy са под шапката на компанията Galison, която работи предимно с музеи и арт галерии и има за цел да направи художествените произведения широко достъпни под формата на добре разработени хартиени продукти. С течение на годините продуктите Mudpuppy са предпочитани от магазините, предлагащи ретро и класически играчки, както и големите, реномирани магазини за играчки в Америка и западна Европа.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също