Mudpuppy Магнитни пиксели

Марка:Mudpuppy

Код на продукт:9780735346680

Цена: 32.90лв.
Количество:

Магнитни пиксели "Животни в зоопарка" Изберете цвят магнитни пиксели и ги поставете върху номерираните полета. Стъпка по стъпка, цвят по цвят се появява изненадваща картина. 5 различни животни и един допълнителен шаблон за Ваш собствен проект + над 500 магнитни пиксела за невероятно креативна игра. Комплектът е в удобна метална кутия, която служи за основа.

Mudpuppy продуктите отговарят на най-строгите стандарти за безопасност в Северна Америка и ЕС и са в съответствие с всички разпоредби на CPSIA, ASTM и CE. Използваните материали и мастила са нетоксични и не съдържат фталати.

Размери: 22 х 16 х 2,5 см
За възраст 6+

Продуктите Mudpuppy са под шапката на компанията Galison, която работи предимно с музеи и арт галерии и има за цел да направи художествените произведения широко достъпни под формата на добре разработени хартиени продукти. С течение на годините продуктите Mudpuppy са предпочитани от магазините, предлагащи ретро и класически играчки, както и големите, реномирани магазини за играчки в Америка и западна Европа.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също