Mon Petit Art Картонен конструктор Град на мечтите

Марка:Mon Petit Art

Код на продукт:CODMAY2

Цена: 41.00лв.
Количество:

MON PETIT ART разбират изкуството чрез нашите творения и artivities® - играчки и арт дейности, които вдъхновяват децата да изследват въображаемото. Обръщат специално внимание на детайлите и на качеството. Всички продукти са произведени в Европейския съюз, със сертифицирани материали с произход от трайно управлявани гори.

"Градът на мечтите" е конструктор, който ще вдъхнови детето ви да създаде свой собствен фантастичен свят. Създайте едно наистина  великолепно място и наблюдавайте как расте, разстила се и се трансформира във всичко, което пожелаете.

Всичко е възможно в твоят „Град на мечтите” - място, където въображението никога не спи!
Материал: 100% подсилен картон, FSC Сертифициран, Произведен в ЕС

Дизайнер на продукта: Hunky Dori

Размер на опаковката: 35 x 35 x 5 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също