Learning Resources игра Story Cubes

Марка:Learning Resources

Код на продукт:LER7021

Цена: 26.00лв.
Количество:

Кубчетата/зарчета за разказване на истории Story Cubes са уникална игра за развитие на речта, за стимулиране на въображението и креативното мислене у децата, възпитават търпение за слушане и следване на последователност. Различно оцветените кубчета или зарчета са с различен характер на изображенията - сините са за героите, оранжевите са за обстановката, а зелените за ситуацията. Когато зарчетата се хвърлят, децата ще имат всички елементи, от които се нуждаят, за да започнат своята уникална история. Кубчетата са изработени от мека пяна.

Комплектът включва 6 кубчета, по 2 от цвят с различна картинка на всяка страна.

Подходяща за: 4+ години

Learning Resources® е водещ производител на иновативни, образователни, приложни, а не теоретични продукти с подкрепата на учители и родителите и обичани от децата. Висококачествените им продукти се продават в повече от 80 страни и обслужват деца и техните семейства, в предучилищна възраст, детска градина, начално и средно училищно образование. Сред запазените марки на компанията са: Pretend & Play®, Smart Snacks®, New Sprouts™, Gears! Gears! Gears!®, Primary Science, now!Board™, simple technology, Hands-On Standards® publications, Rainbow Fractions® и Reading Rods® Целта на компанията е да подкрепя учителите и родителите, като предоставя уникални, висококачествени, образователни инструменти, които подобряват знанията и уменията и осигуряват приятни емоции в процеса на учене. Разнообразните продукти включват играчки и материали, които изграждат фундаментални умения във всички области чрез проучване, въображение и забавление, разработени от топ преподаватели и с множество награди.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също