Le Toy Van Комплект Закуска Honeybake

Марка:Le Toy Van

Код на продукт:TV288

Цена: 67.00лв.
Количество:

Имало едно време в Англия... Вдъхновени от разбирането, че децата имат малки ръце и голямо въображение, компанията създава уникална колекция от красиви, дървени играчки. Играчки, които създават условия за прекрасно детство, изпълнено с приключения. LE TOY VAN предлагат широка гама от играчки, започваща от очарователни къщи за кукли до страховити пиратски кораби, с които децата са свободни да измислят свои собствени истории.

Мамо, Тате закуска в леглото?

С дървеният комплект закуска от поредицата Honeybake на английската фирма Le Toy Van ще осигурите часове игра на Вашето дете.

Комплектът включва всичко необходимо за поднасянето на една изключително вкусна закуска приготвена лично от Вашето дете в неделната сутрин. Има си поднос, преса за приготвянето на ароматно кафе, чаша за кафе, купичка със свежи плодове,  ножче, лъжичка и дори вазичка с цвете. За мама и тате всичко трябва да бъде поднесено със стил...

Комплекта е боядисан в ярки цветове, с безопасни бои на водна основа.

Размер на опаковката: 35 х 28х 8 см,

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също