Le Toy Van Дървена къща Cherry Tree Hall

Марка:Le Toy Van

Код на продукт:H150

Цена: 425.00лв.
Количество:

Имало едно време в Англия... Вдъхновени от разбирането, че децата имат малки ръце и голямо въображение, компанията създава уникална колекция от красиви, дървени играчки. Играчки, които създават условия за прекрасно детство, изпълнено с приключения. LE TOY VAN предлагат широка гама от играчки, започваща от очарователни къщи за кукли до страховити пиратски кораби, с които децата са свободни да измислят свои собствени истории.

Сбъднете мечтите на Вашето малко момиче с куклената къща на мечтите Cherry Tree Hall! Едно истинско бижу на три етажа, в пастелни цветове  с елегантен покрив и очарователни декорации във всяка стая. Отварящите се предни панели и широкото пространство вътре позволяват на децата да играят, развива тяхната креативност и помага да подобрят социалните си умения.

Обзавеждане за къщата и кукли не са включени в комплекта.

Размер на опаковката: 35 x 92 x 66 см.
 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също