House of Marbles игра за баланс - таралежи

Марка:House of Marbles

Код на продукт:213605

Цена: 29.90лв.
Количество:

Една от най-популярните игри за баланс с дървени таралежи, която ще изпита вашите умения и търпение. Изградете бодлива купчина от таралежи, подреждайки ги един след друг без да съборите останалите. Изключително забавна игра за цялото семейство. Кой ще свали кулата от таралежи? Комплектът съдържа малки дървени таралежи, а целта на играта е да се изгради кула, колкото се може по-висока. Играта губи този, който събори кулата.

Възраст: 3 до 99 г.

Размери: 31 х 16 х 5 см

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също