Herlitz SPORTI PLUS Ергономична раница с аксесоари Splash

Марка:Herlitz

Код на продукт:11407616

Цена: 199.00лв.
Количество:

Herlitz PBS AG е една от най-известните традиционни немски фирми, и един от водещите производители на офисни, и ученически стоки в Европа. Всеки познава Herlitz - повече от 100 години марката е символ на висококачествени и стойностни ученически и офисни артикули.Интернационален производител на маркови продукти, с предлагане на богата гама интегративни услуги- създаден през 1904 година.

Ергономична раница с твърд корпус и дъно, подплатен гръб, изработен от висококачествени, дишащи материали и дебели, подплатени презрамки. Раницата е с едно основно отделение с допълнителна вътрешна преграда, малък джоб с цип и допълнителен преден джоб. Висококачествени 3M ™ Scotchlite ™ отразяващи, флуоресцентни материали, които гарантират оптимална видимост на пътя в по-тъмните часове на деня. Магнитна закопчалка, която се затваря автоматично.

Моделът Sporti на Herlitz е проектиран специално за деца с по-тесни рамене.

Обем: около 13,5 л
Размери: 38 х 36 х 22 см

Комплектът включва:

  • ученическа раница
  • спотен сак
  • пълен несесер от 17 части
  • празен, мек несесер


 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също