Herlitz loop Ученическа раница butterfly dreams

Марка:Herlitz

Код на продукт:50008070

Цена: 99.00лв.
Количество:

Herlitz PBS AG е една от най-известните традиционни немски фирми, и един от водещите производители на офисни, и ученически стоки в Европа. Всеки познава Herlitz - повече от 100 години марката е символ на висококачествени и стойностни ученически и офисни артикули.Интернационален производител на маркови продукти, с предлагане на богата гама интегративни услуги- създаден през 1904 година. Запазената марка на Herlitz - Ergo System ® ES2 е с възможност за корекция според височината и потребностите на детето, за да му осигури максимален комфорт.

Моделът Loop има едно голямо отделение с вътрешна преграда за учебници, допълнителен преден джоб с цип и два странични джоба за вода. Презрамките са омекотени, изработени от дишащи материали. Дъното е твърдо, изработено от пластмаса, а гърба е с еpгoнoмичнa фopмa oт дишaщa мaтepия. Раницата  има множество oтpaзявaщи мaтepиaли - 3M "Scotchlite" и дoпълнитeлнa peфлeктopнa зoнa интeгpиpaнa в ключaлкaтa. Капака на раницата има зaключвaщ мexaнизъм c клик. Изработена е от вoдooтблъcквaщa импpeгниpaнa мaтepия.

Вместимост: 15 л

Размери: 37 Х 31 Х 22 см.

Тегло: 0.900 гр.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също