Goki Комплект кукли за пръстче Червената шапчица

Марка:Goki

Код на продукт:51898

Цена: 22.00лв.
Количество:

Goki е у дома, където семействата се събират заедно! - Това е мотото на немската компания, която предлага висококачествени играчки на добра цена.
Добрите дървени играчки са от съществено значение за развитието и запазването на моториката, сензорните и тактилни умения у децата.

Gollnest & Kiesel KG е един от най-големите производители на дървени играчки в Европа и най-големият производител на играчки в Северна Германия.
Под шапката на компанията са марките HEIMESS (бебешки играчки, изработени от дърво, произведени в Германия), Goki, HOLZTIGER,'cause и Anker.

Комплект кукли за пръстче с героите от класическата приказка  за Червената шапчица
Материал: дърво, текстил
Размери: 10.5-11 см

Играчката е подходяща за деца над 3 години.

Разиграването на любими приказки, преразказа на текста са отлична тренировка за паметта. Играта предизвиква у детето интерес към четенето и развива речта. Домашният куклен театър е добър повод за развитие на детското творчество и приобщаване на децата към изкуството.
Кукленият театър се използва и като педагогическо и психологично терапевтично средство. Със своя нагледен и образен характер кукленото изкуство съдейства за развитие и усъвършенстване на усещанията, възприятията, формират се по художествен начин мисловните способности, развива се тяхната памет, мислене и реч.

 

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също