Galt Парти комплект

Марка:GALT

Код на продукт:1003289

Цена: 15.90лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Всичко, от което се нуждаете, за да се приготвите за партито, на което сте канени през уикенда! Залепете си временни татуировки, оцветете си ноктите, декорирайте се с мини стикерчета. Довършете външния си вид с шнолките във формата на пеперудки, блестящия гел за тяло и черешовото червило.

Съдържание: 2 лака за нокти, татуировки, стикерчета за нокти, 2 шноли във формата на пеперудки, черешово блестящо червило, ключодържател, упътване.

За деца над 7 години.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също