Galt Активна гимнастика Ферма

Марка:GALT

Код на продукт:1004060

Цена: 174.00лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Цветна активна гимнастика, която стимулира всички сетива. Сензорната гимнастика подпомага развитието на координацията и моториката, както и сетивните възприятия. Игралното гнездо е надуваемо и има възможност за ползване както от по-малки бебета, така и вече седящи. За по-малките гнездото се надува частично, за да е удобно и да поддържа главичката, а за поотрасналите се надува напълно и може да се ползва за седяща игра. Активната гимнастика предлага 8 различни, безопасни варианта за забавление и ранно развитие на Вашето бебче, както и 4 меки играчки.

Съдържа: 1 гумен надуваем пояс, мека обвивка, 8 заниматени играчки.

Мек, безопасен, може да се пере в пералня.

За деца над 3 месеца!

Височина: 70 см.

Може да се използва както за игра, така и за почивка на вашето бебе.

Размери: външен диаметър 90 см

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също