Djeco комплект партито на Габи

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ06518

Цена: 57.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Габи е организирала страхотно градинско парти  с торта, коктейли и страхотна музика. Заповядайте да празнуваме заедно с Габи!

Комплекта съдържа: поднос в ярки цветове, 2 чашки ,2 чинийки, кана, торта, лъжици и ножче. Играчката е изработена от дърво и оцветена с нетоксични бои на водна основа, без съдържание на олово.

Материал: дърво, филц и пластмаса

Размер на опаковката: 28 x 22 x 7.5 см.

Размер на играчката: 26.5 x 20.5 x 4 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също