Djeco Комплект за рисуване с пясък In a Garden

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08636

Цена: 27.00лв.
Количество:

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Великолепен творчески комплект с цветен пясък. Открийте колко  забавни са  творческите  занаяти с тази красива кутия на Djeco. Упътването ще ви води през всяка стъпка от процеса  за създаването на 4 прекрасни произведения на изкуството. Всичко, което ви трябва е включено в комплекта.

Съдържа: 4 шаблона покрити с лепило; формат 150 х 210 мм; 12 разноцветни пясъци; 1 инструмент за разнасяне на пясъка; цветна книжка - ръководство "стъпка по стъпка"

Размер на опаковката: 16.5 х 23 х 4 см

За деца над 6 години.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също