Djeco Комплект за рисуване с гваш бои Princess Marguerite

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08626

Цена: 37.00лв.
Количество:

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Комплект за рисуване Принцеса Маргарит с гваш бои и палитра за смесване на цветовете.
Създайте четири приказни илюстрации с този фантастичен арт комплект.
Гваш боите са с минерален произход, приготвени в разтвор с растителен клей. Той има голяма покривна способност и с него се работи върху хартия. Различава се от акварела по това, че е по гъст и частиците в разтвора са по-едри, както и по съдържание  на тебешир, който прави цветовете по-матови и с по-висока отразителна способност. Комплектите за оцветяване на DJECO помагат на децата да направят своите първи стъпки в изкуството.

Съдържа: 4 цветни илюстрации от картон; формат 210 х 280 мм; 8 разноцветни гваш бои;2 четки - тънка и дебела; цветна книжка - ръководство "стъпка по стъпка"

Размер на опаковката: 29.5 х 23 х 4 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също