Djeco Комплект за оцветяване Elliot and Zoe clothes

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09882

Цена: 29.00лв.
Количество:

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Забавен комплект за творчески занимания за малчугани на възраст от 3 до 6г. Играйте с Елиът и Зой като първо оцветите  всички дрешки, а после ги преобличате. Не се притеснявайте, че ще излезете извън линията за оцветяване, просто натиснете и дрешката  ще се отдели идеално оцветена. Комплектът съдържа стабилна дъска с размери 21см х 15 см, 4 листа с дрехи за оцветяване, 7 флумастера, 1 брой вълшебен флумастер, който променя цветовете на останалите и 1 брой книжка упътване "Стъпка по стъпка".

Възраст: 3- 6г

Размер на опаковката: 29.5 x 23 x 4 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също