Djeco Комплект за оцветяване с тебеширени маркери

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08752

Цена: 39.00лв.
Количество:

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Творчески комплект с тебеширени маркери и шаблони за девойки над 6 годишна възраст. Нарисувай четири оригинални картини, използвайки цветната книжка стъпка по стъпка и шаблони за по-сложните изображения. Толкова е лесно, но в случай че сбъркаш може да изтриеш, да коригираш или дори да почнеш отначало.

Размер на опаковката: 29,5 x 23 x 4см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също