Djeco Картини за бродиране седмица на модата

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09845

Цена: 47.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.
Оригинален комплект за бъдещи модни дизайнери за шиене на дрехи върху картини. За целта разполагате с 3 картини с размер 150*210 мм, предварително перфорирани, парчета плат, панделки, игла за шиене, инструмент за вдяване, конец, напръстник и книжка с упътване стъпка по стъпка.

С помощта на този великолепен творчески комплект, децата могат да се научат да бродират, създавайки шедьоври. Включено е всичко необходимо за създаването на една елегантна картина. Предварително разграфен плат, конци, игла с тъп връх, приспособления за вдяване на конец и гергеф за бродиране.  

Възраст: 8+

Съдържа: текстилна картина, игла, 2бр. приспособление за вдяване на конец, конец 3бр., гергеф, брокат и лепило.

Размер на опаковката: 21*24*2.5 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също