Djeco Занимателна игра owari

Марка:Djeco

Код на продукт:dj05206

Цена: 19.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

За хората, които обичат да се забавляват заедно, за които монополи и не се сърди човече не са просто думи.

Играта  Owari на френската фирма Djeco ще бъде още едно прекрасно допълнение към колекцията Ви от занимателни и стратегичски игри.

Играта е за всички на възраст от 8-99 години.

Играе се с от двама играчи, продължителност на една игра около 15 минути.

Пълното упътване за играта може да изтеглите от тук

размер на опаковката: 42 x 16 x 3.5 см

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също