Brio Дървена количка за бутане

Марка:Brio

Код на продукт:31370

Цена: 86.00лв.
Количество:

Играчките на Brio са с високо качество, сертифицирани по всички критерии за безопасност. Те спомагат за развитието на моториката на децата, възприятията и баланса. Шведската фирма Brio е лидер в производството на влакчета и е на пазара вече 130 години. Шведската компания Brio успешно комбинира иновациите с наследеният начин на производство. Стремят се да запазят магията на играта, като същевременно подпомагат развитието на децата и правят света по-забавен за родителите.
Удобна играчка, която ще помaга на Вашето дете в периода на прохождане и ще я използва дълго след това като количка за игра  и превоз на купища играчки. Изработена от дърво с гумени колела за по-малко шум.

Играчката е изработена от дърво и метал и изисква монтаж

Размер на сглобения продукт: 48.3 x 32 x 48 см.

Размер на опаковката: 32.6 x 16.5 x 49 см.

Възраст: +18м

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също