Brio Дървена играчка за дърпане Bumble Bee

Марка:Brio

Код на продукт:30165

Цена: 39.00лв.
Количество:

Играчките на Brio са с високо качество, сертифицирани по всички критерии за безопасност. Те спомагат за развитието на моториката на децата, възприятията и баланса. Шведската фирма Brio е лидер в производството на влакчета и е на пазара вече 130 години. Шведската компания Brio успешно комбинира иновациите с наследеният начин на производство. Стремят се да запазят магията на играта, като същевременно подпомагат развитието на децата и правят света по-забавен за родителите.

Тази пчеличка е добра и възпитана, не жили и не досажда. Вземете я на разходка с Вашето дете в парка и тя ще върти крилцата си по- бързо или по-бавно в зависимост от Вашия ритъм.

Изработено от висококачествени материали, сертифицирани за безопасност и игра за малки деца. Опаковано в красива подаръчна кутия.

За деца над 12 месеца

Размер на играчката: 12 х 18,3 х 9,4 см

Размер на опаковката: 16,5 х 14 х 14 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също