Bigjigs търкалящият се цилиндър за сортиране

Марка:Bigjigs

Код на продукт:BJ-BB019

Цена: 57.00лв.
Количество:

Основана през 1985 г., Bigjigs е семейна компания, чиято мисия е да предлага качествени, безопасни и достъпни продукти, които допълват играта чрез забавление, изследване и обучение. Семейството са бивши учители, решили да развиват компания, която да направи ученето забавно чрез използването на традиционни дървени играчки.

Този дървен сортер е изключително практично замислен и съчетава различни функции, полезни за ранното детско развитие. Цилиндърът има огледална част на върха, различни елементи за сортиране, няколко елемента със забавни изображения на насекоми за въртене, зъбчати колела/цветя и магнитно отавряща се вратичка.

Подходяща за деца над 12 месеца

Размери: 22.6 x 17.6 x 16.8 cm

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също